Hyttebadet før og etter – KLIKK BOLIG har laget en reportasje av badet hvor jeg fikk laget bedre plass med ny dusjløsning og smart plass til vaskemaskin og varmtvannsbereder :) REPORTASJEN I KLIKK BOLIG

Med utgangspunkt i en vannlekkasje i dusjsone på det gamle badet ble det en ypperlig anledning til å gi hele badet en oppfriskning samt å realisere drømmen om å kunne få integrert en vaskemaskin på badet. Hytta blir veldig mye brukt og det er herlig å kunne slippe å frakte håndklær og sengetøy frem og tilbake i bil.

Servantbenken skjuler benkebereder og vanninntaket til hytta fra pumpehus.  Halvvegg ved wc ble revet for å gi plass til ny dusjløsning. Servant ble gjenbrukt og benkeplaten ble modifisert slik at den passet inn i ny løsning hvor det også skulle integreres en vaskemaskin.

Speilet ble også brukt på nytt hvor det ble laget omramming av 2 typer listverk som ble malt matt sort.

Servantbenken ble utvidet med noen centimeter og ble bygget opp på nytt. Fas-panel fikk et strøk med grunning og maling før det ble spikret fast som ny sidevegg i innredningen. På den måten unngås synlige  «striper» av ubehandlet treverk i sammenføyninger når panelet tørker. Lady Supreme Finish – glans 15 – S9000-n ble brukt på speil og innredning.

Nye flis ble lagt rett på gammel flis bortsett fra i dusjsonen hvor  all gammel flis fjernet og det ble skrudd wedi-plater på veggene. Mosaikk-fliser  5 x 5 cm på gulv og vegg i dusjsonen, 30 x 60 cm flis på resten av gulvet.

Ny varmtvannsbereder ble montert på toppen av benkeplate inne i plassbygget skap. God plass til vaskemaskin under benk og det hele skjules av skapdører fra Ikea av typen Kroktorp. Skapdørene ble malt i samme svarte matte farge som innredningen og speilomramming ble malt i.  Under servanten står det en kurv til skittentøy samt at det er god plass til å betjene nedtappingskraner og det skjuler alskens rørkoblinger rundt vanninntaket.

På motsatt vegg ble det innredet med hvite skap fra Hemnes-serien til Ikea. God plass til håndklær og diverse.

Små skiferskilt med navn som kan henges på knagg ved håndklær – skiferskilt fra Søstrene Grene.

Lampe fra Cornelias Hus.

Dusjdører fra INR via Bademiljø

…..og blomster plukket utenfor hytta :)

 

Interiørhjelp.no