KONTAKT INTERIØRHJELP

Jeg tilbyr interiørhjelp uansett adresse i Norge. Fjernhjelp/innredningshjelp via pc. Ved å få oversendt tegning/målsatt skisse, bilder og kommunikasjon via telefon/mail  så kan stort eller lite prosjekt gjennomføres praktisk, kjapt og billig. Tegner planløsning og innredningsforslag i 3D og 2D ved bruk av tegneprogrammet Roomsketcher VIP.

Skal du bygge nytt hus?…..da kan jeg tegne hele huset/etasjene i tegneprogrammet slik at en enkelt kan gjøre endringer i planløsningen i forhold til ønskene en måtte ha for det nye huset.

Forslag/innspill/innredningsforslag, nye tanker og ideer kan prøves ut ved å vri og vende på løsninger. Bilder i 3D som gjør det enkelt å se hvordan ting blir. Tegning i 2D/3D kan deretter jobbes med videre av husfirma/arkitekt.

Hjelper deg med både hus, hytte, leilighet, ett rom eller flere rom som kjøkken, bad, vaskerom etc. Samarbeide med deg for å finne ut om noe kan beholdes av gammel innredning eller om noen gamle møbler kan gjenbrukes i ny løsning.

Hjelper deg med matrialvalg –  finne farger, maling, flis og tapeter som passer

Hjelper deg å finne praktiske løsninger i innredning i forhold til behov/ønsker eller  spesielle handicap som skal hensyntas.

Pris avtales alltid på forhånd før prosjektoppstart basert på omfang. Du mottar skriftelig prisoverslag når jeg har mottatt info om ditt prosjekt.

PRAKTISK – KJAPT OG BILLIG

Noen referanser-ferdige prosjekter: Noen ferdige prosjekter

 

Marit Skei – Interiørkonsulent NKI
Nr 14 Interiørhjelp – Orgnr 999566782

Skriv litt om hva det ønskes hjelp til i kontaktskjemaet under her eller send meg en mail:  maritskei14@gmail.com