Deler dette flotte prosjektet med tillatelse fra oppdragsgiver – Oppdragsgiver fikk ikke løsningen de ba om …………..men de er superfornøyde :)


Et ønske var å få til en bedre løsning på denne veggen med bedre utnyttelse av veggen. Vaskemaskin og tørketrommel skjuler seg i skapet ved vindu som er delvis skjult av skapet. Bak veggen er det et gjesterom hvor de ønsket å få integrert et lite gjestebad.

Peisen er plassert i hallen og veggen inn til gjesterom er bak skap-innredningen. Selve kjøkkenet er bak peisen. I utgangspunktet et nydelig kjøkken som var temmelig nytt når oppdragsgiver kjøpte denne store leiligheten ifjor. Dør ut til baktrapp i hjørnet av kjøkkenet.

Underveis i utarbeidelse av forslag til kunden sporet jeg fullstendig av og endte opp med å levere en forslag til løsning som de absolutt ikke hadde bedt om.

Sånn kan det gå og slik er det nå …… de skulle egentlig ikke ha nytt kjøkken men de falt pladask for løsningen jeg foreslo ;)

Et flott rom som åpenbarer seg nå når man kommer inn i hallen :)

Veggen inn mot gjesterom ble revet og det «gamle» kjøkkenet ble solgt på Finn.no. Gulvene i hele leiligheten ble byttet ut og det ble lagt varme i gulv. Hele leiligheten ble også malt.

Kjøkkenet ble mer sentralt plassert i leiligheten og ekstra flott med gjennomlys fra vindu på både kjøkkenet og stue.

Det lille gjesterommet ble ofret til fordel for denne løsningen. Som en fin bonus fikk de plass til et bad/vaskerom på den plassen hvor det «gamle» kjøkkenet var plassert. En tv-stue i leiligheten vil fungere som gjesterom ved behov.

Fikset på soverom og stue også som jeg deler bilder av senere :)

Nr 14 – Interiørhjelp

 

Reklamer