Pizza fra bakerovnen smaker fantastisk godt  – morsomt å forberede også :)


Alle innlegg om bakerovnen vi bygget, finnes her: BAKEROVNEN



Dressing av Creme Fraiche, hvitløk, urter og krydder – fin å bruke både som hvit pizzasaus og som topping på ferdig stekt pizza.


Pizzasaus av tomater, olje, hvitløk, urter og krydder – Herlig god


Bakerovnen tennes et par-tre timer i forkant av steking


Pizzadeig langtidsheves over natta og det er minimalt med gjær i deigen


Deigklumper trykkes ut til runde leiver – hyttekjøkkenet blir fort fylt opp av ferdige pizzabunner. Det jeg ikke bruker av pizzadeigen, fryser jeg bare ned sånn at det kan brukes en annen gang.

Ovnen klargjøres i forkant av steking, varm aske graves ut av ovnen – messingkost som ikke smelter


Pizzaen stekes fort i varm ovn

Hvis været tillater det så er det selvsagt koselig å kunne spise pizza ved langbordet som står ute i nærheten av bakerovnen, men denne sommeren ble nok de fleste måltider spist innendørs i hytta – koselig det å da;)


Den røffe salatbollen og salatbestikket er fra Lev Vakkert – Søgne home

God helg😊