Starter det nye året med å vise et prosjekt som ga meg skikkelig hakeslipp like før jul. Hvorfor? ….det skal dere få se etterhvert:)

Huset har beliggenhet bare noen få meter fra sjøen og både kjøkken og stue har ekstremt god utsikt til vakkert skue med solnedganger, stille sjø og heftige bølger – Vilt, vakkert og til tider værhardt.

 

I dette prosjektet så var utgangspunktet at huseier ønsket en enkel forandring på kjøkkenet. Nye fronter ble vurdert samt at det ble vurdert annen innredning i kjøkkenkrok hvor det var en liten spiseplass. En forandring som ikke ville bli særlig kostbar men som ville gjøre kjøkkenet litt «nytt»:)

Det ble drodlet litt med løsninger og det ble lekt med tanken på å rive veggen mellom spisestue og kjøkken samt en halvvegg mot gang. På peisen i stua er det steinmotiv som strekker seg utover veggen og over døråpning inn til kjøkken. Riving av vegg ville medføre at steinmotivet ble ødelagt……Det å fjerne peisen var ikke noe tema, den skulle beholdes. Ikke bare bare å rive vegger heller. Det måtte sjekkes ut om det i det hele tatt var gjennomførbart å rive vegger som angitt på bildet under. Det lille kjøkkenprosjektet ville vokse til et større prosjekt også kostnadsmessig og i arbeidsmengde dersom 1 eller 2 vegger skulle rives…….

«Skal – skal ikke» rive vegg ? – Huseierne tok seg en lang runde i tenkeboksen – Fortsettelse følger

(Bilder av kjøkken og stue er lånt fra huseier)

 

Reklamer