Denne tømmerveggen blir det hull i :)

Jeg grublet en stund på hvordan en skulle få plass til dusj i annekset. Fra før var det montert wc og servant i et lite wc-rom hvor plassering er forsøkt skissert på bildet over her. Løsningen ble å benytte et lite areal av overbygget terrasse uten å være nødt til å gjøre noe større inngrep. Tilbygget del er der wc og dusj er plassert på tegning. Gulvet er støpt med varmekabler og vegger bygget tett mot allerede isolert tak. Det er også tatt noen centimeter av dybden på garderoben i vindfang som er på vegg bak servant. Gammel dør inn til wc rom er modifisert til å passe på ny plass og for å få plass til både den og servant så var det nødt til å ofres litt av garderobeplassen i gang. All planlegging ble gjort i Roomsketcher.

Ny garderobeplass der hvor den gamle servanten var plassert blir det selvsagt – dere skal få se den nye garderobeplassen også etterhvert. Gamle servanten har gjort nytten sin og er blitt pensjonert.

Tidligere innlegg om det lille badet: MINI BAD og HYLLER til mini badet

Legger med bilde av plan med mål sånn at dere ser at det er snakk om et virkelig lite bad.

Hull i tømmerveggen er i åpning mellom ny og gammel del på plantegning. Litt dramatisk å sage hull i en tømmervegg, men resultatet blir helt topp :)

Glemte jo å nevne at varmtvannsberederen også skal ha plass på det lille badet ;)

Fortsettelse følger……

Interiørhjelp.no

 

 

Reklamer