Et nytt prosjekt er på gang hvor det skal lages en bedre baderomsløsning i et anneks av tømmer. Vask og wc var innstallert fra før men det var et sterkt ønske om å få til en dusjløsning. Fikset en løsning  jeg :)

En sniktitt på servanten som blir montert og servantbenken som er bygget av gamle terrassebord.  Varmtvannsbereder vil bli montert under vasken og det vil bli laget en dør under servantbenken som skjuler både den og avløpet fra vasken. Umulig å få kjøpt noe som vil passe av innredning på dette lille badet så det å plassbygge den lille innredningen blir beste løsning.

Det bittelille badet skal også ha belysning.

Vannsprut fra servant og dusj i det veldig lille badet gjør at all belysning som monteres må tåle litt vannsøl. Det er derfor valgt lamper som er av typen IP44 og det er halogenpærer av typen G9 i disse.

2 stk små av denne typen blir montert ved servanten og en som er av større format blir montert i taket nærmere dusjsonen men utenfor selve dusjhjørnet.

Det skal nok komme noen bilder av det lille badet slik at dere får se løsningen både før og etter for den er ganske så smart.

Prosjektet venter på at rørlegger skal ta turen innom samt at elektriker skal montere litt belysning og varmen til gulvet. Fliser er lagt, tak og vegger er malt – med andre ord ikke så veldig mye som gjenstår før det lille badet kan taes i bruk.

Enn så lenge er det bare arbeidslampa som gir lys i rommet……

Reklamer