Flisa er på plass og bygging av servantbenk er påstartet. Mer fra HYTTEBADET

Det finnes ikke noe standard skap å kjøpe som kan passe på hyttebadet hos oss så det enkleste er å lage det selv.

Masse rørkoblinger til utevann, vanninntak, vann og avløp fra vaskemaskin samt vaskemaskin, servant, varmtvannsbereder, avstegning vann til kjøkken samt nedtappingsmulighet fra kjøkken – Alt dette skal skjules av ny servantbenk og plassbygget skap….og plassen er begrenset ;)

Den gamle benkeplata og servanten blir gjenbrukt men benkeplata blir litt modifisert for å passe til det nye badet. Vaskemaskin får plass under benkeplata og varmtvannsbereder får plass oppå benkeplata. Et skap blir bygget rundt varmtvannsberederen med sidevegg av fas-panel. Sidevegg av fas-panel blir det også på enden av servantbenken. Panelet har fått et strøk matt svart maling før det blir satt på plass. Høyskapsdør vil skjule både vaskemaskin og varmtvannsbereder.

Ting blir til underveis og gubben spør: «Hvordan vil du ha det?»……hmmm «gjør sånn og sånn…ja…også sånn» ;)  Hvordan det blir til slutt vet vi ikke helt enda for skapet er ikke ferdig. Rørleggeren ble heldigvis ferdig i forrige uke så badet kan brukes selv om det er litt byggeplass der enda :)

Reklamer