Ting har skjedd i løpet av våren på SMÅBRUKET. Hele 2. etasjen er nå nymalt og fin. Bildet over her er fra det rommet som blir tv-stue/lekseplass for familiens barn. Nymalt i hvitt.

Orange-fargen er fjernet og rommet fremstår lyst og lett:) Døra er foreslått fjernet for å gjøre rommet enda større. Den er i tillegg montert på vinduets midtstolpe. Vinduer skal etterhvert skiftes og fjerning av dør blir kanskje gjennomført i den forbindelse. Døra fører ut i trappegang ned til 1. etg.


Blåfargen er også forvandlet til hvit.

En titt inn på jenterommet hvor det også er malt i hvitt og hvitt. Det lille garderoberommet som jenta skal bruke, er rett utenfor soverommet.


Gutterommet har fått kornblå farge på en vegg valgt av guttungen selv. Flink 7-åring som også har malt masse selv på første strøk:)  Klart for innflytting i 2. etg nå.

I første etasje er det mye som skjer og mye som gjenstår. Badet er snart ferdig og kjøkkenet er det neste som det skal jobbes med:)

Utenfor huset er det fjernet en del trær og det er blitt fin utsikt til sjøen fra flere kanter av huset og Småbrukets leieboere bor staslig i rekkehus på uthusveggen

Alle innlegg: SMÅBRUKET

 

Reklamer