Driver å planlegger renovering av et bad som dere skal få se mer av snart

Vaskemaskin skal integreres på badet og da blir benkebereder byttet ut til annen type for å gi plass til vaskemaskin under benk. Skal finne en varmtvannsbereder som er liten men effektiv og samtidig plasseringsvennlig. Belysning skal byttes ut og driver å tenker på hva som kan plasseres hvor.

 

Det er ikke sikkert det blir tradisjonell baderomsbelysning som blir valgt på hytta. Det finnes faktisk en del utebelysning som kan vurderes brukt…….

Finnes i flere utførelser og både svart og galvanisert utseende kan passe inn på hytta.

Bildene av lampene er hentet fra nettsiden til Lysman. Lampene har LED pærer og IP44. IP-klasse 44 gjør at lampene er godkjent for våtrom:)

Lampene er kule å se på og  er lavenergi-lamper som sparer både miljø og penger. På hytta er det begrenset kapasitet på kurs fra sikringsskapet så dette med energibruk blir vurdert gjennom oppussingen. Takbelysning og belysning ved speilet. Belysningen ved speilet blir vegghengt eller alternativt pendler som henger på ene siden av speilet som på bildet.

Et stort spørsmål er om det skal være dusjkabinett eller om det skal dusjes direkte på flis. Fordeler og ulemper med begge deler og valg av fliser vil være avhengig av hvilken dusjløsning som velges. Store flis på gulvet og samme type flis i mindre format på gulv og vegg i dusj er et godt alternativ dersom det blir valgt å dusje direkte på flis. Dusjdører i bue eller rettvinklet. Dersom det blir en kabinettløsning kan store fliser brukes på hele gulvet. Vi får se.

Surfe litt videre jeg for her trengs både dusjvegger, wc, servant etc……

Reklamer