I HUSPROSJEKTET så er hovedbadet i 2. etg. tilrettelagt for rullestolbruker og resten av familien.

Et ønske fra familien var at badet skulle være praktisk å bruke for far i huset som er rullestolbruker, men at hjelpemidler i mest mulig grad skulle være lite fremtredende. Badet fremstår som et stort flott familiebad med en dose spa-følelse :)

Downlights i taket som kan dimmes etter behov hvis f.eks. stearinlysene på badekarkanten skal tennes for en avslappende stund i det store badekaret

Planleggingen av badet: BADEROMSPLANLEGGING og UNDERVEIS-BILDER

Servantinnredningen ble valgt å plassbygge. Da fikk de ting akkurat sånn som de ønsket det med lagringsplass i skuffer/skap, pen innredning og lett adkomst med rullestol til servant. Skapet nederst til venstre er nedkast for skittentøy som lander i skap på vaskerommet i etasjen under.

Huseiers blogg: Hjem og sånt

Dusjen er romslig og et dusjsete er montert på veggen. Ingen dusjdører er montert for å gjøre bruken av dusjen enkel. Glassdører og rullestol kan fort skape «krøll».  Våtsonen er plassert utenfor gangsone til toalett og servant så da gjør det ingenting om det blir litt vannsøl i området utenfor dusjnisjen. Flislagte hyller i hjørnet av dusjen.

Familien har også et bad i 1. etg. hvor det er tilrettelagt samt ekstra wc-rom.

Det er innstallert heis i huset sånn at alle rom i huset enkelt er tilgjengelig med rullestol selv om huset har 2. etg. Innlegg med bilder av hallen og heis.

 

Reklamer