Mye som skjer på SMÅBRUKET nå og siden rørleggeren skal innom der denne uka, må badet planlegges ferdig.

Flere forslag har vært aktuelle: Med og uten badekar, med og uten utslagsvask, med og uten garderoberom.

Det blir et eget garderoberom i tilknytning til badet. Størrelsen på garderoberommet er fortsatt uklar for deler av soverom i bakkant kan krympes mer til fordel for mer størrelse på garderoberom. Et gammelt dørblad kan f.eks brukes som skyvedør inn til garderoberommet gjerne malt i en turkis/lysblå farge.

Både badekar og utslagsvask er prioritert bort.

Det er i utgangspunktet ikke tenkt brukt fliser på badet. Mulig det blir våtromsbelegg på gulvet, delvis panel og våtromsplater på veggene. En dose nostalgi på badet er ønsket fra huseier, noe som passer godt til huset. Et høyskap plassbygges og jeg har foreslått å benytte 2 gamle vindusrammer satt oppå hverandre, som skapdør. Bak wc bygges en skråvegg og også der er det mulig å lage et skap hvor gammel vindusramme er skapdør. Bygge hyller inni skapet evnt. få tilskjært hjørnehyller i glass hos glassmester. Felle inn lys?

Baderomsinnredning er tenkt fra Hemnes-serien hos Ikea, 103 cm bred. Dusjen er inntegnet 90 cm x 90 cm.

Våtromsbelegg – Aquarelle designgulv fra Tarkett

Under benken kan det være åpent slik at både vaskemaskin og tørketrommel er synlig. Alternativt skjule dette med skapdører/skyvedører eller et enkelt forheng i lin/bomull.

Om det blir våtromsbelegg/panel/panelplater er ikke fast bestemt enda. Viktigst var å få på plass hvor dusj, servant og wc skulle være nå som rørleggeren kommer.

Snart blir det kjøkken-shopping til dette huset –  Kjøkkenkampanje på Ikea akkurat nå:)

Reklamer