I det nye huset planlegges det kjøkken som blir plassert der hvor tv-stue opprinnelig var planlagt. Havutsikt fra kjøkkenbenken:) Kjøkkenforhandler fintegner nå forslag med annen type fronter og benkeplater.

Dette bildet er  det første bildet jeg har laget i 3D hvor den nye skråtakfunksjonen til Roomsketcher er synlig. Skråtak har ikke vært mulig å visualisere tidligere i dette tegneprogrammet så dette er en nyhet jeg setter stor pris. Roomsketcher har laget en videosnutt som viser fremgangsmåte for å lage skråtakløsninger samt beskrevet fremgangsmåte i tekst: HVORDAN LAGE SKRÅTAK

Nå skal det nevnes at det ikke er like enkelt å lage skråtak når det er flere vegger som møtes og takhøyder som møtes er forskjellig……da må det litt «småjuks» til når det visualiseres. På tegning av det nye huset fra Systemhus er det «juksa» litt;)

Vanligvis vil et enkelt skråtak kunne lages som vist på bildet under:

Roomsketcher

Dør inn til høyre med en praktisk bod hvor det kan plasseres fryser, vinskap, hyller til oppbevaring av ting og tang. Hva som skal være på veggene er ting det sysles med og mulighetene er utrolig mange…..

Innlegg på bloggen om huset: KARAKTER XL FRA SYSTEMHUS

Link til Systemhus og hustypen Karakter XL

Reklamer