Nytt hus blir bygget, plate er støpt og snekkere er allerede i full sving. En familie på 4 skal bo i dette flotte huset når det blir ferdig:)


Hustypen heter KARAKTER XL og er fra SYSTEMHUS Klikk på fremhevet skrift eller bildene, for å se mer av huset på nettsidene til Systemhus.


Huseier kontaktet meg ifjor sommer for å få hjelp til innspill på planløsning og innredning. På forhånd var det avgjort at huset skulle utvides litt i bredden på ene siden av huset. Små piler på opprinnelig plan under her, angir veggen som er utvidet slik at den er ca 4 meter i dybde. Bilder av ny plan kommer.

Kjøkkenet foreslo jeg å flytte slik at det ble havutsikt fra kjøkkenbenken og det ble tv-stue i den delen som ble utvidet. (se lange hvite piler) Utvidelsen av huset ga også bedre løsning på bad og vaskerom i 1. etg. Plantegning er fra Systemhus.

Systemhus Karakter XL i Roomsketcher (opprinnelig plan)

Som dere sikkert allerede har skjønt så vil det komme noen innlegg om dette huset utover våren og sommeren. Innlegg med detaljer fra planlegging og innredning samt at huseier kommer til å ta noen bilder underveis av byggeprosessen. Artig å jobbe med og artig å dele. Huseier og Systemhus har godkjent at prosjektet deles på bloggen.

All innlegg om dette huset: SYSTEMHUS Karakter XL