Det store loftsrommet som før var brukt som lagringsplass (for alt som det kunne bli bruk for), har fått ny funksjon. Nå er det blitt midlertidig gutterom for 16-åringen.

Gamle stygge kontorpulten som sto på loftsrommet tidligere, har fått nye bein. Bordplate ble malt med høyglans båtmaling som er slitesterk og pen. Kontorpulten var av typen dønn solid med kraftig stålunderstell…..ikke pen i det hele tatt

Bildet er fra understellet på pulten. Platen i understell samt kraftige stålbein ble kjørt på skroten. Nye bein og malt bordplate så ble det en stilig pult. rullekommoden under pulten og stolen hadde vi fra før.

Bordbein var vel også nesten det eneste som ble anskaffet nytt til dette rommet. Type bein er LALLE fra Ikea.

Kjettingen fra HABO er ny og brukt som dekorativt innslag i tillegg til at den har funksjon som oppheng til ting og tang.

Pipa er ikke i bruk og er blendet på toppen.

Enden på kjettingen ble knytt fast rundt en bjelke i taket

Før-bilde under her

På andre siden av døra ble det plass til en svær kalender fra VEGGSTICKERS.

en sånn prikken over i-en ting som i tillegg til å være dekorativ er praktisk. Tavlefolie hvor det kan skrives med kritt eller at en kan henge post-it-lapper på den.

Finnes i flere størrelser og den vi har hengt opp er stoooor:) 16-åringen liker den og han har allerede tatt den i bruk. Noterer dager hvor det er prøver etc.

Print på vanlige hvite A4 ark satt i enkle rammer fra Ikea.

Utsikt til Munkholmen fra senga samt til TV.

Sacco-sekker og puter foran TV under skråtaket

Joda…guttungen er superfornøyd

NUD-lamper henger fra takbjelken. Glad for at de endelig fikk en plass å henge siden de har ligget bortgjemt i et skap i flere år.

Det er nevnt i et tidligere innlegg at det er brannstige ved vindu både på dette rommet og et annet loftsrom. I tillegg seriekoblet røykvarslere som i tillegg har direkte-varsling via alarmanlegg.

Rommet ble malt med matt hvit maling på vegger og i tak. Hvit gulvmaling på laminatgulvet. Møbleknotter under møbler og plastplate under kontorstolen til å rulle på.

Billig oppussing men superfornøyd med forvandlingen:)

 

Reklamer