I løpet av de neste dagene skal jeg få ordnet med flere bilder av loftsrommet som er blitt «Gutterom» til 16-åringen her i huset. 16 år idag faktisk:)

«Gutterommet» er tatt i bruk og han trives veldig godt der. Planen var å henge kalenderen fra Veggstickers på hvite veggen over skrivepulten men jeg var nok litt kjapp med å bestille uten helt å tenke…….stoooor kalender-veggstickers var veldig stor. Så stor at jeg var på nippet til å få den byttet i en mindre kalender veggstickers, for de finnes i flere størrelser:) Kalender-veggstickers

Den store veggstickersen fikk rett og slett ikke plass på veggen over skrivepulten pga av skråtaket….glemte jo i iveren at det var skråtak.

Utrolig tøff, praktisk og dekorativ den svære kalenderen og nå har guttungen hjulpet til med å få den opp på veggen. På mobil-bildet over her så stryker han folien fast til veggen. Enkelt å montere men det var likevel greit å være 2 til å montere denne som var så stor. Det går an å skrive med kritt på de sorte feltene eller henge post-it lapper.

Hvor den ble hengt? …….Bilder kommer:)

Mer fra Gutterommet

 

 

Reklamer