Tegninger av huset på småbruket finnes ikke så huseier laget en plantegning med grov-mål som ble sendt meg for en stund siden. Sjarmerende enkel men morsomt å vise hva utgangspunktet for oppstart av husprosjekt ofte er:)

Dette er 1. etasje. Etterhvert er det blitt målt litt mer nøyaktig og puttet inn mål som ble avglemt, noe som har resultert i en fin skisse i tegneprogrammet. Med den på plass var det bare å starte planleggingen skikkelig.

Da de overtok huset så var baderommet delvis revet etter en vannskade som ikke var utbedret.

I etterkant nå har de revet ut enda mer for å sikre at badet blir i tipp topp stand når det blir nytt. Badet skal også inneholde vaskerom og det rommer også husets eneste toalett og dusj……altså et rom som vil bli hyppig brukt av alle. Toalett skal stå der det sto og dusjen blir også på samme plass som før. Hele rommet er kun 6 kvm og skal i tillegg være superpraktisk. Skitne støvler skal kunne slenges i en stålvask, klær skal vaskes, tørkes og legges sammen, 2 voksne og 2 barn skal dusje, pusse tenner og bruke wc i dette rommet. Joda, litt trangt

Jeg ble derfor glad da jeg så hva som var på baksiden av den ene veggen på badet………

Et stort soverom ligger vegg i vegg med badet. Den innerste veggen er veggen inn mot badet. I tillegg er det god avstand bort til vinduet så her er det absolutt mulighet til å sette opp en lettvegg:)

Blogger samtidig som jeg planlegger så her blir det kanskje endringer men hovedtanken er visualisert. Bilde fra planleggingen i Roomsketcher.

Lage et lite rom i hjørnet på soverommet som blir en del av badet/vaskerommet. Det lille rommet er angitt som «garderobe» men vil vel få funksjon som delvis tørkeplass etc. Soverommet ved siden av er stort nok til å romme både dobbelseng og garderobe langs vegg selv om det blir «stjålet» areal fra det rommet.

Badet/vaskerommet skal innredes og jeg kommer snart med mer…

På startsiden av bloggen har jeg laget en liten «knapp» i høyre marg som ser slik ut:

Under denne knappen vil alle innlegg om SMÅBRUKET bli samlet etterhvert som det blir blogget.

Reklamer