photo IMG_1987.jpg

Vaskerommet i Villa VR

 photo collagevaskerom.jpg

Bilde over fra planleggingen: VASKEROM PLANLEGGING

God plass på vaskerommet med skapplass på vegg mot wc samt plass til eget garderoberom for yttertøy etc. Dør rett ut i garasjen og dør fra hallen. Innredning langs hele vindusveggen.

I utgangspunktet var det tenkt en tredje dør ut fra vaskerommet der vinduet er plassert men den ble droppet når de fikk se forslag til løsning med vindu og benk foran:) Ble jo både penere og mer funksjonelt uten den ekstra døra.

 photo IMG_1993.jpg

Vaskemaskin og tørketrommel ble vurdert satt i søyle for å få mer benkeplass men de endte opp med å velge løsning hvor dette ble montert på en sokkelskuff. Det er likevel godt med benkeplass.

Innredningenb og stålvasken er fra Ikea:

 photo numerar-servant__65586_PE177124_S4.jpg

Ikke helt ferdig med alt enda på vaskerommet men nesten. Det mangler ny dør ut til garasje samt innredning i garderoben. God plass til en romslig garderobe som blir fylt med hele familiens yttertøy.

 photo IMG_1990.jpg

Fargen «nostalgi» er brukt på panelveggene. «Nostalgi» FR1220 er fra Fargerikes «Anettes Hus Collection», «Metro»-fliser på vindusvegg.

 photo IMG_1986.jpg

Skittentøyssjakt fra badet i 2. etg. rett ned i høyskap ved siden av vaskemaskin. Mangler litt finish men er likevel tatt ibruk. Supersmart:) Enda en smart sak er sokkel med sugebrett tilkoblet sentralstøvsuger.

 photo IMG_1996.jpg

Den tredje døra som opprinnelig var tenkt på vaskerommet, savnes ikke av huseierne:)
 photo IMG_0505.jpg

Bilder av et annet stort vaskerom jeg har jobbet med, kommer snart….

Reklamer