Dette dusjrommet hadde vært noe til de tre hundene vi har i hus. Perfekt for å kunne dusje skitten pels og labber…..

Bildet er lånt fra Elkmeadow

Like fjongt og fint er nok ikke det gamle vaskerommet vi har her i kjelleren ved siden av hunderommet men det kan med enkle grep gjøres litt penere og praktisk med en dusjløsning til hundene.

Både gammelt panel og murvegg er hvitmalt så det er litt mer innbydende å bruke rommet. Uisolert gammel kjeller med tykke murer.

Knagger til hundeutstyr er skrudd opp på veggene. Fra hunderommet ved siden av kan hundene «sluses» inn utenifra via hunderommet og inn i vaskerommet hvor de kan dusjes før de får slippe opp i stue-areal. Dusjer hundene selvsagt bare ved behov;)

(bilde av «gutta» som slapper av i påskesola)

Det gamle vaskerommet er pr dags dato kun innredet med varmtvannsberederen til huset, en enkel trebenk som blir brukt som «stelle-benk» til hundene (kloklipp etc), knagger til hundeutstyr, skuffer som inneholder alt av papirer til hundene samt at vannmåleren er montert i dette rommet. Praktisk å ha omtrent alt av hundeutstyr på en plass. Enda mer praktisk om vi får til en dusjløsning……….

Inspirasjonsbilder er nyttig og putter på noen her:

Bilde lånt fra 1.bp.

Bilde lånt fra Ultimate Dreams

Bilde lånt fra chicagohomemag

Skal måle opp og tegne en mulig løsning i rommet ved anledning. Hadde vært helt supert å få laget en hunde-dusj i kjelleren. Da slipper hundene å bruke dusjen på badet vi selv bruker…………………tenk å slippe at 3 hunder rister sin våte pels slik at det sprutet utover hele gulvet og alle veggene….drøm:)

Noen flere som kan ønske seg en slik løsning?

Reklamer