Det skal være badekar på et bad i en leilighet hvor jeg bistår med innredning. Planleggingen er kommet såpass langt at det meste er på plass inne på badet.

Badekar av typen Hurricane er ønsket og nå står valget mellom om det skal være av oval/avlang type eller om det skal være hjørnebadekar. Bildet under viser hvor badekaret skal stå på badet

Best med hjørnebadekar eller avlangt badekar?

Frontpanel på badekar eller innfliset?

Selv holder jeg en knapp på hjørnebadekar med frontpanel. Inngangen til badet blir romslig samt at hjørneavslutningen ut i rommet er fin. Hele hjørnet er fylt og renholdet blir enkelt.

I likhet med et bad jeg blogget om for en stund siden så vil veggene på dette badet få skiferflis av type Oppdal slipt (lys grå) i størrelse 30 x 60. På gulvet blir det mest sannsynlig fliser i samme format men av typen Otta sort. I dusjnisje og kasse bak wc blir det kanskje Otta sort skiferflis i staver. Glattslipt. Inspirasjonsbilder fra Minera i galleriet under her

Hurricane 2180

Bilder av badekar fra Comfort

Hurricane 3140

Badstue med vindu ut mot badekaret blir mest sannsylig med sotfarge og får eikelister rundt….ikke hvitt som på bildet. Dører inn på badet samt skuffer på baderomsinnredning blir også i eik.

Utsikt fra badekaret……Dør inn til soverom skimtes til høyre. Dør rett frem er inn til ett walk-in closet:) Dusjen er helt til høyre utenfor bildet rett ved inngang til badstue. Flisene på veggen blir som nevnt 30 x 60 cm og ikke slik som det fremkommer i tegneprogrammet.

Bilde fra planlegging i Roomsketcher

Stort og flott bad:)

Reklamer