Noe i nærheten av dette kan det bli seende ut når badet i Rekkehuset blir pusset opp. Med et utgangspunkt som vist på bildet under her, så er totalrenovering av hele badet det som blir mest riktig å gjøre.

Det er praktisk å beholde samme plass til både wc, dusj og servant med tanke på at det da blir litt mindre rørlegger-arbeid. Plasseringen er helt grei og det er ikke noe behov å flytte rundt på ting når det gjelder dette badet.

Tilfeldig valgt Hafa-produkter til dette badet med f.eks

Dusjdører Hafa Igloo R White

Dusjsett Rain Round

Vegghengt toalett Moon

Hafa East servantskap 900

Hafa Ellips håndkletørker

Mirolux belysning fra Ljungmann for å montere over speil

Siden huset skal selges etter at oppussingen er gjennomført er det smart å velge nøytrale fliser. Fliser som de fleste vil like og som ser bra ut.

Et forslag er helt hvite fliser på veggen, gjerne store. På gulvet kan det være mørkere flis i f.eks grått. På bildene er det bare valgt fliser ut fra det som ligner mest på det jeg foreslår siden fliseutvalget i Roomsketcher ikke er så stort.

Tilbehør på badet med bilder fra Smedbo og serien Studio:

Dusjhjørne hvor dusjdørene kan foldes inn mot vegg når de ikke er i bruk. Det er god plass til ekstra skap på vegg men en kan også bare la det være umøblert inntil videre. Den ekstra plassen langs veggen gir også plass til å kunne ha ett stellebord der dersom det er behov for det. Greit at badet er fleksibelt slik at det kan ferdig-møbleres ut fra hvem som kjøper huset og deres behov.

Såpedispenser fra serien Outline Smedbo

Kasse bak wc blir bygget ekstra bred slik at den dekker hele lengden bak både wc og servantinnredning. Avsluttes i ca 100 cm-120 cm høyde alt etter som hvor høy rammen på vegghengt wc blir, flislegges og brukes som hylle. Over hylla monteres ett tilpasset speil som dekker hele bredden. Dette vil gi fin romvirkning og gjøre det lille ekstra på badet. Servantinnredning er inntegnet som 90 cm bred.

Mer fra planleggingen av det kombinerte bad- og vaskerommet i samme hus, kommer snart

Reklamer