Noen ganger haster det veldig med å på plass løsning når noen ber meg om bistand og slikt er faktisk både utfordrende og morsomt så sant jeg har tid og anledning.

Jeg hadde både tid og anledning da damen med bloggen Åpent hus tok kontakt med meg med ett oppdrag av det litt hastige slaget……rørleggeren skulle nemlig komme allerede dagen etter;)

Før bilder av badet lånt fra Åpent hus  En vegg ble flyttet litt slik at det nye badet blir litt større enn det gamle badet. FØR-BILDER

Romslig dusj og plass til badekar sto høyt på ønskelista og løsningen ble slik som på planen i 3D under her

For de av dere som har vært innom bloggen Åpent hus så vet dere at den damen både er stilsikker og flink med interiør. Min oppgave ble å finne en praktisk og fin måte å innrede badet på….se på løsningen med litt «nye øyne»….. Hvor skulle ting plasseres?…og hvordan plassere ting slik at de også likte det?

Vridde og vendte litt på ting i tegneprogrammet Roomsketcher til det dukket opp en løsning som ble ganske så optimal:)

Plassering og finjustering diskuterte vi underveis. Det er så innmari kjekt å se hvilken størrelse på servantinnredning som får plass og hvor plasskrevende badekaret er og i så måte er tegneprogrammet finurlig.

Prikken over i-en har damen selv funnet i sitt valg av fliser, innredning og belysning. Flere detaljer kan dere se i dette innlegget: Detaljer fra badet

Det som ble ekstra morsomt med dette oppdraget var at damen litt senere denne dagen opplyser at hun egentlig har enda ett bad som skulle vært planlagt……ett bad som også skulle være vaskerom. Rørleggeren skulle som nevnt komme dagen etter;)

Det skal dere få se mer av i et senere innlegg

Reklamer