Rekkehuset har kjøkken og stue i 1. etg. Halvåpen løsning fra før og helt åpen løsning i mitt forslag. Det er 4 soverom og bad i 2. etg. Underetasje som inneholder peisestue (mulig soverom med stue), hobbyrom, vaskerom/bad og bod. Et innholdsrikt rekkehus hvor det er mulig å bruke underetasjen som en slags «ungdomsavdeling».

Kjøkkenet skal bli nytt og da passer det utmerket at Ikea har kampanje akkurat nå:

Kjøkkenkjøp til kr 50000 vil gi kr 10000 i gavekort som kan benyttes til kjøp av andre ting på Ikea:)

Ta også en titt på tipsene som Kristian fra VEAPLAN gir om kjøkkenplanlegging:

Del 1
Del 2

Han gjesteblogger på bloggen min og neste artikkel kommer snart.
ARTIKKELSERIE KJØKKENPLANLEGGING

Halvveggene på begge sider inn til kjøkkenet fjernes. Gulv skal i utgangspunktet beholdes og hvis det viser seg at det ikke er lagt gulv under halvveggene så får vi endre litt på kjøkkeninnredningen. Jeg har en plan B;)

Vask kan ikke flyttes og heller ikke kjøkkenventilator. Ventilatorslangen ligger på toppen av overskapene mot vindu. Overskapenes skapstamme vil der være 70 cm høye mens skapdørene er 90 cm høye. Resten av overskapene har skapstamme som er 92 cm høye. Visuelt blir det pent og ingen kan se at det er «jukset» litt. På før-bilde av kjøkkenet kan dere såvidt se at det er bygget en kant over de gamle skapene som skjuler ventilatorslangen.

Funderer litt på om det kanskje skal velges andre fronter enn Lidingø og tror faktisk det vil passe bedre med glatte fronter. Enkelt å bytte ut det i Ikea-planneren:)

Selvsagt har jeg tegnet dette i Roomsketcher først;)

I neste innlegg fra «Rekkehuset» blir det tapet…..

Reklamer