I Prinsesse Vilikkes Hus skal det snart bli nytt bad.

Nytt funksjonelt bad skal få plass i et veldig gammelt hus og jeg har fått lov til å komme med innspill:)) Når bad skal tilpasses i gamle hus så er det nesten alltid noe som må hensyntas når ting skal plasseres. I dette prosjektet  MÅ f.eks wc være plassert ca som på bildet og halvveggen wc er hengt på kan ikke rives. Bildet over her er fra første forslaget. Aner ikke om det hadde vært gjennomførbart å bruke gamle vinduer som dusjvegg men det er jo lov å leke med tanken.

Prinsesse Vilikkes Hus er et hus fullt av sjarme og artige løsninger. Kjøkkenet har vært blogget tidligere med spennende betong på både kjøkkenøy og kjøkkengulv. Her kan du se det: KJØKKENET og mer her: Prinsesse Vilikkes kjøkken

Bilder fra planleggingen i ROOMSKETCHER

Når ting blir snudd og vendt på så oppdager en fort hva som kan være en fin og praktisk løsning. Tanken om dobbel-dusj måtte vike til fordel for dusjkabinett/dusjkar. Med bad i 2. etg på et gammelt hus så er det lurt å tenke på hva som kan forårsake vannskade og rørleggeren var klar i sin tale;) Vaskemaskin og tørketrommel har fått plass på badet. Montert under benk hvor det også er plass til skittentøyskurv. Ett forheng foran kan skjule dette eller bare la det være åpent. Plass til hyller eller skap over benken. Høyskap på ene siden eller ikke? Fin plass å legge håndklær på. Hyllene kan være litt dype og gi plass til kurver med litt størrelse….F.eks navne kurvene og sortere rene tørre klær rett opp i kurvene. Hver enkelt i familien kan da enkelt ta med seg kurven for å tømme denne i sitt eget klesskap ved anledning. Enkelt og greit.

Litt nostalgi på badet som står i stil med resten av huset passer godt. Det er tenkt å benytte en gammel skjenk med nedfelt servant. Jeg fant ikke helt like skjenk i tegneprogrammet så den dere ser får duge;) Størrelsen stemmer ihvertfall.

Badekar foran vindu. På halvveggen bak wc kan det integreres ett gammelt vindu eller bare la det være åpent, tett, eller integrere ett grunt skap.

Passer dette fint inn i ett gammelt hus eller?

………og ta også en titt på de fine garderobeskapene frua i huset har plassbygget selv: Garderobeskap

Masse fin inspirasjon finner du ved å ta turen innom bloggen Prinsesse Vilikkes Hus

Reklamer