Fredag og klar for et bad?

Jeg har i dette innlegget vært inne på nettsidene til BAD.NO for å finne litt inspirasjon til badet i en leilighet jeg har jobbet med. Underveis i planleggingen som har foregått ved hjelp av tegneprogrammet Roomsketcher, så har vi prøvd litt forskjellige varianter av hvordan bad skal plasseres i forhold til soverom og walk-in closet.

Under her er utklipp av leiligheten som viser store badet, walk-in closet og soverom.

Dette er en flott toppleilighet med stor terrasse. Soverom har vindu ut mot terrassen.

HVOR stor plass walk-in closet skulle få har vært ett spørsmål. Plass til dusj og badekar blir selvsagt begrenset i forhold til dette. På bildet under er det frittstående badekar og wc samt bidet er hengt på vegg inn mot walk-in closet. Dusjhjørne. God plass til baderomsinnredning på vegg inn mot lille bad med vaskemaskin. Mellom enden på speil og dør inn til bad kan det være kjekt å få plass til en liten luke. Da kan skittentøy kastes rett ned i en skittentøyskurv i skap på andre siden av veggen ved vaskemaskin.

Glass inn mot soverom som slipper ekstra dagslys inn på badet samt at det tilfører rommene det lille ekstra. Litt ekslusivt og flott:)

Frittstående badekar Tornado fra Vikingbad

Frittstående badekar på badet eller innebygget badekar?

Vanskelig å holde rent rundt ett frittstående badekar eller enklere renhold med innebygget badekar?

Hva synes du er penest og enklest?

På bildet over har jeg forsøkt å plassbygge innfliset benk til servanter med skuffemoduler under. Tanken var å få det til åpent under de skuffene men det ble ikke helt sånn på bildet. Resten må en tenke seg litt til;) Bygge inn badekar slik at dette får litt helhet. Luke på veggen til skittentøy.

Baderomsinnredning: Linn bad Ingrid

eller kanskje sort: Foss bad Variant (fåes i hvitt også)

Skal speilet ha innebygget lys?  Foss bad speil

Evnt. ett stort speil som dekker hele veggen ved servantinnredningen eller 2 mindre speil ved siden av hverandre. Speilskap er også en mulighet men på dette badet er plassen så god til lagring i skuffene at jeg ikke har lyst til å foreslå det.

Innebygget badekar Squaro fra Villeroy & Boch

Dusj: Skagen fra Macro

Nei, badet blir nok ikke slik som på tegningene over her for planleggingen gikk i rykk og napp. Nye ideer dukket opp og ble prøvd:)

Bildene er fra BAD.NO nettbutikk med alt til bad og baderom.

BAD – del 3 kommer snart

Reklamer