Nå er det laget en daybed på hytta……..og slik ble den laget:

Nye, større vinduer er montert, tak og vegger er malt, en vegg er åpnet slik at hele stua er utvidet. Det ga plass til å bygge en daybed foran det ene vinduet. Støttestolpe er brukt som avslutning på benken.

Daybed er plassert akkurat der panelovnen synes på før-bildet over her.

Ramme er malt med Lady refleksjon som er samme farge som er brukt på støttestolpe og tak. Mangler malingsflikk og spikerhull på ramme skal skjules.

Enkel skumgummimadrass str. 75 cm x 200 cm er brukt kledd med et gammelt sengeteppe i brunt fra Ikea. Litt skinn og puter på toppen så VIPS….DAYBED:) Laget på en liten ettermiddagsstund:)

Fin fin plass ved vinduet og madrassen har samme høyde som vinduskarmen.

MEN…..dette blir ikke min koseplass på hytta. Vi laget nemlig daybed slik at «gutta» fikk fineste, koseligste hundesenga ever:))

Dette bildet blir mitt bidrag til NIBs novemberutfordring KOS. Gutta har fått koseligste plassen i hytta;)

Espresso og Mac har allerede funnet ut at det nå er ekstra deilig å være på hytta. Elton tasset rundt ett annet sted da bildet ble tatt. Joda, mange vil nok synes det er litt «katastrofe» men dette er vår måte å ha hund på. Dette blir guttas faste plass når de er i stua og null adgang i den nye sofaen. På natta ligger de i plassbygde bur i gangen….også kalt «hula». De trives der også;)

DAYBED er egentlig HUNDESENG;)

Reklamer