Dette er Sir Elton:) Han er 8 uker idag og flyttet inn hos oss for et par dager siden. Nå har vi totalt 3 stk engelsk settere i hus…..litt mye men det er heldigvis godt tiltrettelagt:)

Sir Elton har allerede funnet seg godt til rette og de to andre hundene godtar at det er kommet en liten urokråke i flokken.


Mac er snart 8 mnd. Han er i størrelse blitt større enn eldste hunden men i hodet er han fortsatt temmelig «valp». Leken og grei:)


Espresso er 3 år og ble «størst» etter at gamle hunden Kasan forlot oss i januar. Ny rolle for Espresso å være sjef men han takler både Mac og Elton veldig så bra. Espresso er en utrolig tålmodig og rolig type.

Det ligger flere bilder av hundene på hundesiden vår: ENGELSKSETTER.COM ….og som om det ikke var nok så har hundene også havnet på FACEBOOK Trykk gjerne «liker» dersom dere tar turen innom:)


Mac kan være rolig han også men med ynglingsleken Kalle Kanin så er det full fart;)

Full fart er det ikke på bloggen akkurat nå. Mye som kunne vært blogget men fokus er blitt forstyrret med sjarmtrollet Elton og feriemodus. Sol og sommer:)

Jeg har en del spennende prosjekter jeg har gjort for andre som dere skal få se når det blir anledning. Det som skjer på vår egen hytte kommer også på bloggen.


Veggen med dør skal rives, taket og rundåser er nå malt. Ny sofa kjøpt på Living som skal på plass. Nye større vinduer samt omplassering på et par andre vinduer. Joda…..tror nok fjellhytta får en ganske så stor forandring noe som blir artig å vise frem.

Selv om bloggen blir litt nedprioritert i sommer så er det bare å ta kontakt dersom det skulle være behov for tegnehjelp eller det er annet det er spørsmål om: KONTAKTSKJEMA  eller mail: losagb@online.no  Finn meg på Facebook ved å trykke knappen i margen til høyre:)

Marit

Reklamer