Vaskerom

Prosjekt Husdrømmens vaskerom ligger vegg i vegg med badet i 1. etg. Rommet er i fin størrelse og skal også fungere som inngang rett fra garasjen.

Pipe på veggen som integreres og skjules i en stor skyvedørsgarderobe. Plass til litt langkost og mopp på trangeste siden av pipa og fritt frem for alskens trådkurver og innredning på andre siden.

Skapet nede i hjørnet ved døra  til garasjen ut skal kanskje bli ett skittentøysskap med sjakt fra et stort bad i 2. etg. Vaskemaskin og tørketrommel plassert i benkehøyde og med helt åpen plass under til skittentøyskurver. Bra med benkeplass og skuffer.

Over benken så kan det være helt åpent og uten noen overskap slik at det kan være plass til takhengt tørkestativ.

På veggene vil det nok bli en tapet eller panel. Flis på gulvet. Valg av dette kommer vi ganske sikkert tilbake til. Først nå er det viktigst å finne ut hvordan det skal være og om veggen mellom bad og vaskerom blir plassert akkurat slik som dette.

2 thoughts on “Vaskerom

  1. Dette så lekkert ut. Har vel ikke tenkt på at vaskemaskin og tørketrommel kan stå så høyt på veggen. Jeg ville muligens vurdert en slags skuff under dem for å ha noe å sette balja på når tøyet skal tas ut av maskinene.

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s