(tegnet i ROOMSKETCHER)
Prosjekt Husdrømmen har nå fått litt aktivitet igjen. Husplanlegging stagnerte litt en periode pga av ganske så lang byggesaksbehandling……men nå er det full fart og graving er påstartet:)

Tidligere er kjøkkenet planlagt i dette prosjektet og det kan dere se litt mer av HER

Nå er det badet i 1.etasje som skal få litt fokus. Litt har jeg allerede snudd og vendt på ting for å få alt til å henge sammen med vaskerommet som er vegg i vegg med badet i 1.etasje. I tillegg er det et stort bad i 2. etg like over badet i 1. etg.

Badet er ca 8 kvm og i enden er det plass til en stor dusjnisje.


Bilde av dusjdører over her fra Svedbergs nisje dusjdører Resten av bildene er fra prosjektgalleri i Roomsketcher.

Nisjeløsningen for dusj som er vist på bildet under er kanskje den som vil passe best dersom det skal være glassdører. Alternativt skyvedører i glass.

ARC Victoria nisje vegg og dør (og det er flere glasstyper å velge i samt mange størrelser/varianter). Ta også en titt på denne linken: 3 BO dusj /Syberg-vvs Mange fine løsninger og bilder.

Jeg har tegnet inn en liten halvvegg som gjerne kan byttes ut med glass som del av nisjeløsning.

Ett av ønskene for badet er å ha en lys tapet på veggen med servantinnredning. Vanlig tapet kan brukes på bad og det ligger egentlig mange inspirasjonsbilder av det på nett og valgmuligheten for type tapet og utseende er enormt…..men så er det hvor holdbart det vil være da?….risiko for litt vannsøl etc….papirtapet på veggen bak servanten?

Ville nok valgt en våtromstapet siden det på dette badet skal være tapet i nærheten av servanten.

Noen tapeter som kanskje kan være aktuelle :

Borge våtromstapet Riviera finnes i flere nyanser


(farger blir bestandig litt feil på nett og den over her skal være tilnærmet hvit;)

Storeys våtromstapet Neptun

Eternowall – bambu hvit fra Fantasi Interiør Denne tapeten har membran!!…men anbefaler nok å gjøre grunnarbeidet på badet uavhengig av hvor god membran tapeten har…..sånn for sikkerhets skyld.

Isteden for tapet kan en også ha malt glatt vegg bak innredningen. Det blir nok grå fliser på gulvet og hvite litt store fliser på veggene forøvrig. Skal se litt mer på det etterhvert.

Vaskerommet på andre siden av veggen skal dere få se neste gang:)

Reklamer