Vel overstått med konfirmasjon her i huset og det ble en kjempefin dag selv om været var surt. Et bittelite bilde av selve konfirmanten er tatt med. Snute mot flat-trykt liten nese. Bildet ble også brukt som kake-bilde på en stor marsipankake og det er konfirmantens «gammel-tante» som fikk tatt det blinkskuddet for mange år siden.

Masse deilig mat på tapasbordet hvor det også var varmrøkt hjortekjøtt fra Torsvoll hjorteoppdrett på Røros….skjært i tynne skiver som smelter på tunga…..

Tapaspølse og morrpølse fra «svin på skogen» Anbefales. I tillegg har vi tidligere smakt på indrefilet av svin på skogen…..utrolig god:)

Den knallblå kaken i 2 etasjer har frøkna laget. Sjokoladekake med vaniljekrem. Hele kaken er kledd med marsmallows-masse….marsmallows som varmes litt i mikrobølgeovn røres sammen melis og farge til en masse som er enkel å jobbe med. Froskene og blomstene er laget av samme type masse. Veldig søtt;)

Etter noen dager med selskapeligheter så er vi egentlig godt forsynt og fortsatt mett så prosjektet idag frister egentlig ikke……bake mer…

Verdens beste (Kvæfjordkake) skal lages for imorgen er det 17.mai og hvert år så bidrar vi med kake og dessert i et middagsselskap hjemme hos far. Skal nok få opp matlysten til imorgen selv om dette ikke frister idag;)

 

Advertisements