Som jeg nevnte litt tidligere så har jeg lyst til å endre på kjøkkenet vi har på hytta. Med færre oppussingsprosjekter her hjemme så har vi nå anledning til å la hytta få litt fokus. Omtrent slik ser det ut på kjøkkenet der idag:


Det er ei hytte i laft og stavlaft. Kjøkkenet er i midten på hytta som har «oppstuggu». 2 soverom i «oppstuggu» over kjøkkenet. På kjøkkenet er 3 av veggene i tømmer. Taket har bjelker og fiskebenslagt panel. Bjelker og tak er malt eggehvitt. Downlights er innfelt i panelet. Vanlig lakket furugulv. Vegg mot trapp og gang er malt panel i eggehvitt.


Kjøkkeninnredningen er laget av min far og skapfronter og skuffefronter er profilert og malt i veggfarge eggehvitt. Dør ved oppvaskmaskin er skapdør som skjuler ett ganske så stort skap under trappa opp til 2. etg. Kjøle/fryseskap helt til høyre på bildet over her.


Dør ut til gang ved kjøleskapet. Åpning inn til stuedel ved nederste stolen.

Spiseplass ble prioritert på kjøkkenet isteden for benkeplass og kjøkkeninnredning. Tabbe fra min side som planla dette for 12 år siden. Behovene endrer seg og nå er det ofte for lite plass rundt bordet og samtidig utrolig tungvindt å lage mat til ganske mange på såpass liten kjøkkenbenk.


Det er en enkel forandring jeg har tenkt å gjøre på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen skal få stå som den står men spiseplassen skal bort………..følg med så skal dere få se……

Reklamer