Kjøkkenet på hytta

Som jeg nevnte litt tidligere så har jeg lyst til å endre på kjøkkenet vi har på hytta. Med færre oppussingsprosjekter her hjemme så har vi nå anledning til å la hytta få litt fokus. Omtrent slik ser det ut på kjøkkenet der idag:


Det er ei hytte i laft og stavlaft. Kjøkkenet er i midten på hytta som har «oppstuggu». 2 soverom i «oppstuggu» over kjøkkenet. På kjøkkenet er 3 av veggene i tømmer. Taket har bjelker og fiskebenslagt panel. Bjelker og tak er malt eggehvitt. Downlights er innfelt i panelet. Vanlig lakket furugulv. Vegg mot trapp og gang er malt panel i eggehvitt.


Kjøkkeninnredningen er laget av min far og skapfronter og skuffefronter er profilert og malt i veggfarge eggehvitt. Dør ved oppvaskmaskin er skapdør som skjuler ett ganske så stort skap under trappa opp til 2. etg. Kjøle/fryseskap helt til høyre på bildet over her.


Dør ut til gang ved kjøleskapet. Åpning inn til stuedel ved nederste stolen.

Spiseplass ble prioritert på kjøkkenet isteden for benkeplass og kjøkkeninnredning. Tabbe fra min side som planla dette for 12 år siden. Behovene endrer seg og nå er det ofte for lite plass rundt bordet og samtidig utrolig tungvindt å lage mat til ganske mange på såpass liten kjøkkenbenk.


Det er en enkel forandring jeg har tenkt å gjøre på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen skal få stå som den står men spiseplassen skal bort………..følg med så skal dere få se……

3 thoughts on “Kjøkkenet på hytta

  1. Jeg følger med;)..spent på hva du gjør, men ser du har lite kjøkkenbenk…men har ikke større selv på hytta:O)
    Sola skinner, snøen tiner..igjen;) Klem;)

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s