Stein i hagen

Surt og kaldt vær var det i Trøndelag denne siste uka i mars……og mars ja….tidlig å begynne med hagearbeid men kunne jo ikke la være når vi fikk levert dette……

Masse stein i litt ulik størrelse. Hadde nok mest lyst på elvestein men duger greit nok denne steinen, utsortert fra et sandtak. Steinen er ganske så skitten men tipper at alt regnvær og snø ordner dette uten at hageslangen trenger å hentes frem;)

Vi gjorde masse i hagen ifjor men vi rakk ikke å fylle på med slik stein der det var tenkt. Barkduk ble lagt og den skimtes på bildet under langs mur og husvegg.

Bilder av diverse som ble gjort i hagen ifjor: BILDER før/etter hage

Stein er også fylt på langs den lave muren hvor det ble plantet bitte små Buskbom ifjor…..satser på at de vokser litt;) Bildene er tatt gjennom vinduet for det regner og regne. På fremsiden av huset er det også et par bed som skal få slik stein.

Fortsatt ikke ferdig med å tømme den steinhaugen så skal jage på gubben litt igjen;)

3 thoughts on “Stein i hagen

  1. Kjedelig med det dårlige været dere har hatt i det siste. Vi har jo hatt nydelig vær, men nå er det mye kaldere og en isende vind gjør at det er best innendørs. Her er det litt å jobbe med ja.. Lykke til :) Her har det gått i 100 med kjøkkenjobbing, men nå er vi så og si ferdig og det er deilig. Nyt noen gode påskedager, kos dere :) Klem Gry

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s