Vaskerommet i Husprosjektet er ikke helt ferdig.

Skilt fra Boligfryd  Det er en stund til rommet kan taes i bruk men ikke så veldig lenge til…..

Marilinn har tatt bilder av vaskerommet sånn som det ser ut på byggeplassen nå og mer ser du i BYGGEBLOGGEN

Litt ekstra utfordringer er kommet til i form av rør som er plassert og som må tilpasses skapinnredning. Elektrikeren har også utfoldet seg og plassert noe utstyr sånn at skap  må flyttes litt på……og det kan vi jo ordne:)

Et av de tidligere innleggene om dette vaskerommet. Vaskerom

Slik blir vaskerommet tegnet i Roomsketcher:

I utgangspunktet skulle vasken være ordnet slik at en også kunne komme til enkelt med rullestol, men slik blir det ikke nå. Det blir ikke åpent under vasken og benkeplata, men innredning. Dette er jo også en vask som ikke blir like mye brukt som den på kjøkkenet så nedprioriteringen av tilrettelegging er vel helt grei;) Gulvflaten blir ihvertfall god nok til å kunne manøvrere enkelt med rullestol:)

Areal under trapp er ikke ferdig planlagt og avhenger av hvordan trappa egentlig blir. Teknisk rom er helt ved dør ut fra vaskerommet og trappa vil komme bak veggen som ikke har innredning. Vi håper på at det skal gå an å ha et par lave skap under trappe-repo som kan nyttes til lagring/skittentøyskurver på hjul etc. Se mer om dette i tidligere innlegg om vaskerommet : Vaskerom

Løsning puttet inn i Ikea-planneren:

Overskapene er 92 cm høye. Dersom det blir konflikt i bakkant oppe ved taket med det sorte røret, så senk heller skapene bitte litt. Foringen helt i hjørnet ble ikke perfekt men dere skjønner tanken. Finn ut om dere vil ha 30 cm dører eller 60 cm dører. 2 høyskap på 60 cm x 233 cm. I skapet helt til venstre vil det komme en skittentøyssjakt fra badet i 2. etg. Skapinnredningen i dette skapet må endres i forhold til det.

Ett 50 cm benkeskap ved tørketrommelen og overskap er inntegnet for at strømpunktet til elektrikeren kan nåes. Alternativt putter dere inn ett høyskap som måler 40 cm og putter på en foring. Da kommer stikk temmelig nøyaktig midt i skillevegg til skap men elektrikeren har helt sikkert mulighet til å justere selve monteringen av stikk litt til siden for skapet……det vil da bli «sår» i panelplate men det vil jo skjules av skapskrog.

Vasken er forsøkt midtstilt på vindu. Ikke glem å sjekke slagretning på vindu slik at det ikke blir konflikt mellom kran som stikker opp når vindu f.eks skal vaskes……

og inni skapene ser det slik ut:

Helt i hjørnet blir det foringer som skjuler det svart røret. Dette kan også komineres med f.eks «forhøya» hyller fra Ikea.

Dybde 25 cm og høyde/bredde 30 cm. Grei størrelse som kan passe mot foring i hjørnet. Bare som et tips eller ett par vanlig hyller over hverandre mellom foring i hjørnet og vindu.

Link til Ikea-planneren er sendt huseier. (pst….Ikea har tilbud med gavekort på kr 1000 ved kjøp av kjøkkeninnredning for kr 10000 akkurat nå;)

 

Reklamer