Idag blir det ett innlegg som er stappfullt av inspirasjon som skal være til litt hjelp når det gjelder innredning av et par ganske identiske leiligheter. Disse bygges nå og jeg har fått lov til å «endevende» planløsningen for å finne løsninger som passer bedre for de som skal flytte inn.

Alt blir nytt og flott men da er det også litt vanskelig å vite hva en skal velge å innrede med. Hva liker man og hva liker man ikke?  Eierne av leilighetene ønsker input og det skal de få;)

I gang-areal kan en panel piece fra Scandinavian Surface passe: Rype-motiv Kombineres med maling på veggen i samme grunnfarge som på panel piece – helt lyst.


Fin effekt på veggen og som er med på å bryte opp en kanskje ellers lang og kjedelig vegg. Mange varianter med motiv og farger. Jeg er litt svak for dette rype-motivet og tar det med i tilfelle dette eller ett annet motiv kan være noe å tenke på.

Fra samme leverandør finnes det flere fine wallpapers som f.eks denne: Mountain birch-green Kan brukes på vegg bak hodegavlen på seng.

eller denne…..mange å velge i….med eller uten farger:)

På et barnerom kan en litt nøytral men samtidig morsom tapet passe på en vegg eller fler: Regatta crew fra Storeys

Alternativet er å velge tapet og farger direkte rettet mot barnets alder og om det er gutt eller jente….finne noe som hver enkelt liker godt. Tapetjungelen er stor;)

Ta også en titt inn hos Photowall:

Aspen forest

Noen få lengder av fototapet kan lage ett rom veldig spesielt. Ett annet alternativ kan være å få laget store lerretsbilder av motiver en selv har fotografert eller motiver en liker.

Det ligger en samling lenker til tapetleverandører i en bloggpost her på bloggen: Tapeter

Brede gulvplanker er flott fra f.eks Dinesen Gulv Mange bilder i galleriet. I tillegg bilde av  Dinesen gulv i foto-collagen under her. Gulv i lys grått, matt….pent og tidløst.

Hyllemoduler fra Montana er anvendelige og de kan kombineres i det uendelige. Enkle moduler fra Montana kan også brukes som nattbord. Mange farger og moduler å velge i. Klikk inn å se her: Montana

En ting å finne ut av er om en liker innslag av natur-elementer i innredningen. Tapeter med motiv fra naturen, lerretsbilder med naturmotiv, benkeplater i heltre eller ikke?, møbler med treslag eller uten?

Innslag av betong….betong på mur ved gasspeis….betong på vindusbenk? Betong er røft og pent:)


Benkeplater i tre, laminat eller stein?

Myk og lun stil eller litt renere og strammere stil? Kontrastfarger eller farger som harmonerer ton-i-ton? Kalde farger eller varme farger?

Link til Jotun farger

Link til FLUGGER Fin oversikt over både tapeter og maling samt at det er enkelt å bestille prøver

Forslag til badekar i lengde 160 cm fra f.eks Westerbergs type Deep R

Helt rundt badekar er også aktuelt:

Boffi

Svedbergs    (dette badekaret er det som er inntegnet i på tegning i Roomsketcher under her)


Bad med dør inn til walk-in closet. Brede skyvedører i glass inn til Master Bedroom som har store vinduer ned til gulvet og terrasse utenfor. Fortsatt ikke ferdig planlagt men kjekt å vise likevel for inspirasjon.

Valg av lamper kan understreke stilen. Inspirasjon fra LYSE IDEER og bilde av Bestlite BL5

Lampe med «naturlig» vri fra BLEU NATURE

DESIGNBELYSNING er også ett sted med stort utvalg av belysning

LC shutters er en ny lampe fra louispoulsen.com

Bilde lånt fra Finnish designshop

Mange linker å trykke videre på og håper noe av dette fører til noen tanker om hvordan leilighetene kan innredes. Tanker må modnes og nye ideer må tenkes litt videre på. Det viktigste er å finne ut hva en liker og hva en ikke liker;)

Reklamer