Kameraovervåkning

Nå blir ikke dette ett innlegg med pene bilder i god kvalitet men jeg MÅ jo bare vise hvilken finurlig sak som er montert i hunderommet:)

Nå er «gutta» nemlig overvåket med kamera. Dette kan vi styre fra pc eller fra telefon. Kamera kan styres med piltaster slik at en kan se hele rommet………lyd er det også.

Interiøret i hunderommet er ikke noe å skryte av men det er veldig praktisk. På bildet ligger hundene på toppen av «huset» sitt. Inne i kassa er det isolert mot golv samt at de har dyne med «playboy»-trekk og noen puter. Et varmerør som er helt skjermet med netting, gir varme inne i kassen. Enkelt å hive alt dette til vask innimellom. De liker veldig godt å ligge på toppen av kassa også. Det kan rusle rett ut i hundegården fra hunderommet. Hunderommet brukes kun på dagtid.

 

Bilde lånt fra komplett.no 

Type kamera: TP-LINK TL-SC4171G Pan/Tilt IP Camera Pan/Tilt, 12 IR LEDs, Wireless, IR-Cut filter, Motion Detection, 2-Way Audio

Ønsker dere samtidig ei riktig god helg:)

Marit

 

2 thoughts on “Kameraovervåkning

  1. Der var utstyret på plass ser jeg. Genialt da, og ikke minst praktisk og smart:). Ser jo så idyllisk ut der «gutta» ligger tett inntil hverandre;). Regner med gemalen var fornøyd med overraskelsen;).

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s