Det er 2 jenterom som skal innredes i HUSPROSJEKTET. Hvordan disse rommene skal innredes begynner å være bestemt men noe er fortsatt er litt usikkert BYGGEBLOGGEN

Det som er helt sikkert er at det blir Pergo sølv furu på gulvene, 2 vegger med eggehvite panelplater og 2 vegger med tapet…..eller kanskje maling på en vegg. En annen ting som er sikkert er at de må bestemme seg NÅ;)

På hvert jenterom vil lampen Minnen fra Ikea henge. Dekorativ og søt lampe.

Andre ting i den collagen er f.eks sommerfulger/stickers som kan brukes til dekor på en malt vegg. Sommerfugler som speil-dekor også. Artig dekor som enkelt kan endres.

Tapeter fra Storeys kan være aktuelle å bruke:

Kanskje det blir rosa stjerne-tema på det ene jenterommet……

Tapet med små stjerner fra Borge    

Stjerne-tapet på vindusvegg og f.eks en malt rosa vegg (i samme rosa-tone som finnes i tapet). Stjerne-tapet på en vegg og en stripet tapet på motsatt vegg kan også gå an….eller store stjerne på ene veggen og små stjerner på motsatt vegg.

Stor stjernetapet fra Borge

Canvas Buckets    Sommerfugler    Fabric Flower Canopy    Lamper fra Potterybarn

Det andre jenterommet skal ganske sikkert ha blå pip-tapet. Under her et forslag til maling på den ene veggen.


Bilde laget i Roomsketcher. En slik vegg i samme bunnfarge som f.eks den blå pip-tapeten vil være pent. Pip-tapet på vindusvegg. Panelplater i eggehvit på de 2 andre veggene. Speil-dekor på veggen.

Eijjfinger Pip 386011, bilde hentet fra Interiørkupp    (litt usikker på om det er riktig blå pip-tapet……)     Hele kolleksjonen finnes her:   PIP COLLECTION BY EIJFFINGER

Hjerte knagger fra Kinu

Litt spent på hva jentene kommer til å bestemme seg for å ha på de veggene sine………

Reklamer