Kjøkken – husprosjektet

Husprosjektet begynner virkelig å ta form. Nå har huseierne tatt masse beslutninger på både kjøkken, maling, fliser etc. Noen beslutninger gjenstår men jeg tipper de finner ut av det. Etterhvert skal jeg prøve å lage oversikter rom for rom lik denne oversikten for kjøkkenet. Se mer om huset på BYGGEBLOGGEN

Noen bilder i kjøkkencollagen er laget  i Roomsketcher. Se flere bilder i Prosjektgalleri  Roomsketcher (litt av tv-stue også)

Kjøkkenet er fra Sigdal kjøkken av typen HERREGÅRD


Åpning under platetopp for å gjøre det veldig tilgjengelig å kokkelere fra rullestol. Dørene under vasken skal mest sannsynlig få «saloon-dør-hengsel» sånn at de kan dyttes inn når rullestol kjører inntil. Et romslig og praktisk kjøkken. Døra ved kjøleskapet fører rett inn i en matbod og kjølerom hvor det er god plass.

4 thoughts on “Kjøkken – husprosjektet

 1. Hei.
  Tenkte på en ting – Som alternativ til saloonhengsler under vasken, finnes det ikke hengsler som gjør at døra åpnes utover på vanlig måte 90 grader, og så kan dyttes inn langs sidene i skapet på skinnesystem, slik at det er innsiden av dørbladet som ligger mot åpningen? Mener å ha sett noe slik på tv-skap eller noe. Altså at dørene forsvinner inn i skapet, og blir liggende langs skapstammen, men med innsiden mot åpningen i stedet for front mot åpningen. Men, det har dere sikkert allerede sjekket ut:)

  Må være både spennende og arbeidssomt å bygge nytt hus :) Mange valg som må gjøres.

  Ha en fin dag :)

   • Det er riktig det, denne skapløsningen er ikke avgjort ennå;). Men, er litt usikker på om jeg helt skjønte hva Moccamamma mente.. Hvis jeg forstod henne rett, er jeg redd det kan bli litt mye «om og men» , hvis man fysisk må huske på å dra ut dørene igjen når man skal trille vekk fra vasken.. Er litt redd de to dørene da fort kan bli stående åpne…;).

    Ja, rakk å titte inn til deg vettu. Men nå er det lalletid her;)).

    klemklem fra meg

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s