Sånn ble det på game room. Blanke fine, tøffe lampa. Skapet som ble kjøpt på impuls er sentralt plassert midt på veggen og ble helt perfekt når ting nå har ramla på plass der inne. Ungenes håndklær og sengetøy skal lagres i dette skapet.


Sacco-sekker som kan dras ut på gulvet når x-box skal brukes eller de skal se på tv. Grei plass for sacco-sekkene i hjørnet når de ikke er i bruk. Guttens bule dette siden frøkna regjerer på den lille stua. Sort, hvitt, grått, sølv og speil er gjennomgangsfaktor. Kanskje litt kjedelig men samtidig så gjør den veggen i sølv såpass mye utav seg at nok er nok;) Enkelt å male denne veggen i en mer harmløs farge og la rommet skifte karakter når det f.eks skal brukes som et vanlig soverom på sikt.


Expedit-hylla fra Ikea hadde vi fra før og den passer fint som TV-benk. Sølvfargen på veggen ble akkurat passe tøff til rommet og tilførte det lille ekstra. Sølv metallic maling er brukt.


Skateboardet ble hengt på veggen. På en annen vegg henger et speil med metallkant kjøpt på Living


Kabelrot er ikke til å unngå med all teknikken som har flytta inn på dette rommet…….og ikke tok jeg meg tid til å «rydde» i ledningene heller før jeg tok bilder selv om det helt klart hadde vært penest. Pult og stol er gjenbruk. Hylla over pulten er fra Ikea.


Over døra så ser dere at det mangler skapdør så det «hullet» skal snart tettes. I kroken ved døra har jeg bare plassert en stålhylle-reol fra Ikea. Brannmur i hjørnet og feieren blir glad for å ha «utsikt» til hele muren når han er innom på besøk. Kurver i hvitt metall. I denne reolen blir det nok lagret litt forskjellig som papir til printer etc. Printeren blir stående på den lange pulten og alle vi i huset kommer til å bruke den. Trådløs og alltid klar til bruk. Game room vil med andre ord ikke bare bli brukt til «gaming». Guttungen må finne seg i at rommet også har andre funksjoner. I tillegg så er dette også rommet hvor lekser blir gjort………alltid gjort før noe data-spilling er tillatt;)

Planleggingen gjorde jeg ved hjelp av Roomsketcher. Se flere bilder i prosjektgalleriet.

Reklamer