Trapp før-etter

Trappa i Nr14 ble «ny».

Håndgrepene på veggen ble halvert i høyde og overfres ble benyttet for å runde ny kant som ble god å ta i. Lysegrønt gammelt panel ble beholdt og malt, belegg i trapp fjernet, trapp malt med Oxan gulvmaling og gelender malt med Shipolin hvit høyglanset båtmaling.


Hele gangen før og etter

11 thoughts on “Trapp før-etter

 1. …fra gråstein til gull…med for meg en utrolig storstilt jobb av dere! Inngangsparti, gang (hall) og trapp er jo viktige elementer for førsteinntrykket…og det er det ingenting å si på i Nr. 14.
  Fortsatt fin onsdag!
  Klem fra Kristin

 2. Virkelig nydelig. Måtte dere slipe ned trappetrinnene? Ser det var gulvbelegg.
  Har du en smart ide til å skjule kobberrør på et bad. Holder på med badet oppe sjø. Stygge rør overalt.
  Her snør vi ned. ikke sett på maken til snøfall.
  Koser oss inne.
  Gooood kveld.
  klem

  • Gulvbelegget ble fjernet og måtte bruke varmepistol samt skarp skrape. Tidkrevende arbeid. Pusset etterpå ja. Helt strøkent ble det likevel ikke men greit nok;)

   Kobberrørene på badet? hm, stikker bortom bloggen din i håp om at du har blogget de:)

 3. Knallfint ;-) Utrolig hva maling gjør….vi pussa opp trappa vi hadde i Trondheim men vi (les Gubben) la pergo i trinnene….men det var en «innetrapp» med mye hundetråkk……
  Klem fra havet i vind vind og atter vind…..

 4. Takk for kommentar. KOMMENTARER! Ikke alltid jeg får svart, men setter pris på alle som legger igjen kommentar. Det blir lest! :-) Kjøkkenet er en drøm, det er bare så deilig å endelig endre på noe man er lei!! Lysere og freshere! Corian er bare knall.Ser du er igang med oppussing selv. Håper nr 14 blir drømme hjemmet! COOL trapp. NR 29 er i full oppussing og jeg er altså på flyttefot…bort fra Corianbenken.HJELP! VEl….Vår! Det går mot lysere tider. Ingen tvil. Nå vekkes av fuglekvitter hver morgen. Det er så digg. Og snøen smelter! YES! Ha en fin vinter videre. Signe

 5. Kjempefin! :) Det er så kjekt med denne bloggen din, altså! Du pusser opp så mye som jeg har planer om også! Herlig å kunne hente litt inspirasjon fra deg. Du har mange ideer :) Tusen takk!

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s