Bilde laget i ROOMSKETCHER

Det går fremover med spillrommet og teksten «There’s no place like 127.0.0.1» skal opp på veggen der inne. Data-språk hvor tallene betyr HOME;)


Flere lignende tekster som kan passe på Game room skal lages.

Den ene veggen har skapt litt utfordring men det er delvis løst nå. Tenkte å ha tapet der men over frokosten for et par helger siden så nevnte jeg for gubben at det kunne vært kjekt med liggende panel på den veggen isteden. Tenkte ikke tanken ferdig før gubben noen timer etterpå kom hjem fra byggvarebutikken med panelet på biltaket……..kunne jo ikke si han skulle dra tilbake med dette og hente et par gipsplater isteden. Kort fortalt så har jeg rota meg bort med denne panelveggen nå etterpå. Beisen jeg kjøpte først passet ikke eller rettere sagt, den jeg egentlig skulle ha var bestillingsvare så da kjøpte en jeg ikke hadde planlagt;) Plan B ble å blande ut beisen jeg hadde kjøpt slik at den ble mye mørkere. Det ble ikke bra.

Første strøk med beis var ikke bortkastet for brukte det som grunning. Greit å slippe kvistlakk etc. Plan B mistlyktes også men her ble det bare prøvd på et par planker.

Da ble det Plan C, litt impulsivt. Det hadde vært for enkelt å male veggen hvit så hva gjør man………


Maler veggen sølv metallic……Veggen skimtes såvidt bak bildet med speilet over her.

Er jeg fornøyd?….nja, sånn passe.Vi får se hvordan det blir når ting blir flyttet inn på rommet. Planleggingen av GAME ROOM

Skal prøve å ta flere bilder i løpet av helga her.

Go helg til dere som titter innom:)

Advertisements