Noen bilder fra et litt spennende prosjekt:
Dette er forslag til hvordan kjøkkenet i hos Prinsesse Vilikke’s Hus kan bli. Stort flott kjøkken i et gammelt hus de pusser opp. Gamle døråpninger blir hensyntatt og gammelt panel blir bevart der hvor det er mulig. Her blir benkeplatene laget i betong og det vil også være betong på gulvet. Gleder meg vilt til å se hvordan det blir når det er ferdig for synes det er spennende med bruken av betong.


Flere bilder kan dere se i Prosjektgalleriet. Dere ser forresten riktig når det blir observert 2 oppvaskmaskiner på kjøkkenet. En ønsket løsning så får vi se hva de velger å gjøre. Hjørneskapet som er tegnet inn er ikke et kjølehjørne men skal være et plassbygget hjørneskap med god lagringsplass.

Alt er ordnet i ROOMSKETCHER


Spisestue/kjøkkenbord er blitt plassert utenfor kjøkkenet i ett rom som var tiltenkt som syrom. Kjøkkeninngang og vaskerom er fortsatt under planlegging. Vaskerommet var tenkt større og plassert der det på bildet over er syrom/spillrom. Ikke sikkert det blir sånn som på bildet over her, men litt i denne retning. Syrom er et must for dama med bloggen Prinsesse Vilikke syr masse og har også egen hobbyblogg for det som blir produsert. Mellom vaskerom og syrom/spillrom har jeg laget ett to-veis skap til strykebrettet. Tanken er at det skal være enkelt å bruke det fra begge rom og med mye sy-arbeid er det titt og ofte bruk for strykebrettet på syrommet. Enkelt å bruke og enkelt å putte unna.


Utsikt fra spisestuekroken og inn mot kjøkkenet

Se mer på bloggen til Prinsesse Vilikke

Reklamer