Det nye husprosjektet HUSDRØMMEN er påstartet og det første rommet som er under planlegging er kjøkkenet. Kjøkkenet er åpent ut mot spisestue og stue.

Bilder over og under her er fra Ikea-planneren med kjøkkentype Sofielund. Hjørnet av kjøkkeninnredningen med den sjalusidøra må det tenkes litt mer på. Hjørnet må utnyttes og ting må «jukses» litt til for å få dette funksjonelt og samtidig pent. Så nå er det bare å tenke videre og tar gjerne imot innspill……kanskje andre har løst lignende utfordring på sitt kjøkken?


Sofielund kjøkken fra Ikea

De store vinduene blir høyere enn de er tegnet inn. Helt ytterst i rommet er taket høyere og ender i spissen og vinduene ender også i en spiss. Kjøkkenet vil på den måten få ett enda mer luftig uttrykk og romfølelsen vil bli god:) Taket der kjøkkeninnredning er plassert har vanlig standardhøyde 240 cm.


Kjøkkenet ble først tegnet i Roomsketcher Enkelt å prøve ut forskjellige løsninger i tegneprogrammet for så å ta det videre til f.eks Ikea-planneren eller til en annen kjøkkenleverandør.


Flere bilder finnes i PROSJEKTGALLERIET


Det er slett ikke sikkert at dette blir kjøkkenløsningen i HUSDRØMMEN men som ett første forslag er det en start:)

Reklamer