Hektiske dager i HUSPROSJEKTET så derfor blir det et ekstra innlegg fra stua der idag. Marilinn har det ganske klart for hvordan det skal være men det som ble bestemt i forrige uke trenger ikke å være det som blir bestemt i neste uke. Det «vimses» litt akkurat nå. Masse masse som skal besluttes og da er tapet og maling bare en liten del av det de holder på med akkurat nå. Sånt blir det litt kaos av og i tillegg er de 2 som skal bestemme;…..laget en liten oversikt under her:

Jeg vet at Marilinn har lyst på stripete tapet i stua men så er det dette med å finne den riktige. Passelig dus, passelige gråtoner, ikke for fremtredende. Ta en titt på Carl Gustav fra Sandberg og Magnus fra Sandberg……kanskje Carl Gustav kan være noe…..

Alternativet som er tenkt er Hvit Lin fra Jotun. Stilig den også men synes kanskje tapet på veggene i stua vil være prikken over i-en. Vegg med ovn blir hvit. Ovnen Estoril fra Nordpeis, likte de godt…..med sidebenken:)

Benken ved vinduet må «jukses» på plass for på den siden av pipa er det nemlig en feieluke


Bilde lånt av huseier  (byggebloggen)
Mitt forslag til løsning her er å benytte en bit av f.eks kjøkkenbenkplate (eik) Litt kraftig treverk er flott og det kan evnt. beises eller males/oljes. (det blir ofte biter til overs hos kjøkkenleverandør når kjøkkenet blir laget. F.eks utskjæring av kjøkkenvask og platetopp. Kjekt å bruke til skjærefjøl eller liten benk)


Eik benkeplate fra Sigdal

Vinkelbeslag/hylleknekt/list etc. kan brukes for å feste denne platen på en måte som gjør at det vil være enkelt å fjerne den når feier skal inn i den feieluka. Det skjer jo ikke ofte men greit likevel å feste den enkelt. Puter på benken eller et par krukker kanskje…..

Alle innlegg om Husprosjektet

Tapeten som er valgt på tegning er det nærmeste jeg kommer i farge og uttrykk for valg av stripete grå tapet når jeg bruker tegneprogrammet Roomsketcher. Resten må vi tenke oss til selv……….men bruk av Roomsketcher gjør det ihvertfall mye enklere å tenke:) Dere kan også gå rett inn i PROSJEKTGALLERI


Stue med tapet eller malt?  Hva synes andre??????

(ps…vegger blir malt i hallen og på kjøkkenet….og mest sannsynlig på TV-stue;)

Reklamer