Renoveringen av spill-rommet har stått litt stille. Valpen Mac og en del annet har fylt opp fritiden som gubben har hatt og da blir snekkering nedprioritert.

Planlegging GAME ROOM


Det gamle gulvet hadde jeg lyst til å beholde men her blir det lagt samme type gulv som ellers oppe i 2. etg. Pergo Living Expression Longplank drift oak.


Bilde fra Pergo

Gulvet tåler alt av røff bruk og er perfekt  å ha i 2. etg. På veggen bak saga tenkte jeg å bruke tapet eller fototapet og det er ikke helt avgjort hva det blir til. Siden ting likevel har dratt ut i tid så har jeg ikke stressa den biten. Nå har vi kommet litt lenger på rommet enn det som det er bilde av under her. Isolasjon mot yttervegger er lagt og også isolasjon i tak samt takpanel.


Den veggen ja…….har fått litt lyst til å «rufse» den til isteden for å lage den pen….lage den litt stygg-pen;) Vi får se hvor mottagelig gubben er for innspill.

I morgen er Mac 10 uker og hvis formen tillater det skal jeg få knipsa noen nye bilder. Fortsatt influensa i hus og topplokket koker over av feber og hodepine innimellom. Kun korte turer på pc. Bedring idag så det blir nok ei fin helg:)

God helg til dere som stikker innom :)

Marit

Reklamer