TV-stua i Husprosjektet er det laget et innlegg om tidligere, men nå er planleggingen kommet litt lenger: Tidligere innlegg


TV skal plasseres på veggen og det er ønske om å bygge skap inn i veggen under TV. Bak denne veggen vil trapp til 2. etg. være og det vil derfor bli plass til  dype skap under TV. 60 cm dybde siden de har utstyr som krever en del dybde som skal plasseres der.


Bildet over og under her er fra TV-stua slik som det ser ut akkurat nå. Lånt fra byggebloggen. Bildet under viser veggen hvor TV skal plasseres.


Hva de skal ha på veggene har de ikke helt bestemt seg for men det som er mest aktuelt er vel panel på ene veggen (vist i forrige tv-stue innlegg) og en dus stripet tapet på resten av veggene………..men jeg vet at maling kan være aktuelt;) Helt på tampen av denne planleggingen har jeg tipset om fargen «kalkgrå» fra Jotun  (nr 2 under her)


Hull i veggen under TV må kanskje ha en stender på midten men det vil ikke bli noe problem for skapet som bygges der. En snekker lager skapet i selve veggen etter mål og får dette tilpasset sånn at en kan bruke skapdører fra Ikea. Stender kan lages som en slags midtstolpe i skapet som dørene slår mot. Med glass i dør så kan også fjernkontrollen brukes ute problem. Ramsjø hvit med glass fra Ikea kan være ett alternativ. Kommer an på om høyden på skapet skal være 70 cm eller ikke. Høyden på skapet må bestemmes;)

Jeg har som vanlig brukt ROOMSKETCHER til planlegging og hentet bilder derfra:)

Reklamer