Dette var Toves kjøkken for noen måneder siden…..Bloggen Tovepia


Mørkt kjøkken fra Sigdal og med overskap over kjøkkenhalvøy som delte hele kjøkkenrommet på midten. Dette er gammelt nytt for de som leser Toves blogg, men nytt for de som ikke gjør det.


Forslag til kjøkkenløsning ble lekt med i Roomsketcher Hele kjøkkenplanleggingen finnes i disse innleggene:

KJØKKENPLANLEGGING DEL 1
KJØKKENPLANLEGGING DEL 2
KJØKKENPLANLEGGING DEL 3
KJØKKENPLANLEGGING DEL 4
KJØKKENPLANLEGGING DEL 5


Mange varianter ble prøvd ut og for hvert forslag så tenkte Tove egne tanker videre sammen med mannen sin. Etterhvert ble det en kjøkkenløsning som passet. Tegning ble så lagt over i Ikea-planneren og ble viderebehandlet av Ikea-kjøkkentegneren. Enkelt og greit.


Benkeplatene ble holdt utenfor og anskaffet via Fosen stein. Samme leverandør som vi benyttet til våre benkeplater her i nr14.


Bilde av ribbet kjøkkenrom.


Benkeplate levert. Lekkert:)


Stekovnen ble plassert under platetopp og ikke i høyden som jeg foreslo. Dette var en ting de tenkte masse frem og tilbake på men som de til slutt fant ut av. De ønsket og prioritere bedre plass ved vasken isteden for å benytte den plassen til høyskap med stekovn og mikro. På tegninger ble alternativene skissert og det ble en gjennomtenkt beslutning de gjorde. Da var hensikten min oppnådd med mine forslag…..nemlig hjelpe de på vei til beslutning:)

Resultatet ble virkelig bra:


Tapet mellom benkeskap og overskap med måltilpasset glass. Enkelt å holde rent og lekkert å se på.


Tapeten ble kjøpt hos Flugger. Tidløs, dekorativ og nøytral i farge. Står godt til det lyse kjøkkenet med rustfritt stål og blanke sorte benkeplater.


Fin forvandling og kjøkkenrommet har fått ett skikkelig løft. Mer åpent og luftig:)


Artig oppdrag hvor jeg samtidig ble kjent med Tove :)

Alle foto i dette innlegget har jeg lånt med tillatelse av Tove. Hun har også blogget kjøkkenoppussingen på sin egen blogg Tovepia. Flott at jeg fikk låne bildene av ferdig oppusset kjøkken for det er bestandig morsomt å se et prosjekt fra A til Å:)

Reklamer