Kjøkken – I skråningen


Kjøkken i skråningen hørtes kanskje litt dumt ut men det er ett nytt kjøkken i ett nytt hus og «I skråningen» er en ny blogg som anbefales ett besøk;)

De bygger nytt hus og kommer til å blogge fremdrift av husbygging og annen inspirasjon.

Litt hjelp ønsket de av meg for å se på kjøkkenløsning. Opprinnelig plan så var kjøkken ønsket adskilt fra stuedel men samtidig ønsket de seg en kjøkkenøy og spiseplass på kjøkkenet. På bildene under her er første utkast. Øy ble nedprioritert pga av plassen i rommet samt ønsket om høyskapsvegg.

Løsning over var ganske så identisk med det som var planlagt på hustegning. Det er også lett å kjøre seg fast på løsning som er levert på tegning…….hvis en da ikke «leker» litt med løsningen. Jeg bruker Roomsketcher noe som gjør det enkelt å forandre på innredningen i en planløsning. Det gjorde det også enkelt å vise en helt annen løsning på kjøkkenet.


Da de «I skråningen» fikk se kjøkkenløsningen både som lukket løsning og åpen løsning, ble de overbevist om at de ville ha åpen løsning selv om de i utgangspunktet var litt fastlåst på lukket løsning.


Utklipp av hustegning

De hadde på forhånd bestemt seg for Kvik som kjøkkenleverandør. Kvik bearbeidet forslaget videre sammen med huseiere og da ble løsningen slik: (ihvertfall nesten siden dette er tegnet i Roomsketcher og ikke i Kvik’s kjøkkenprogram). 3 meter lang øy med spiseplass ved vinduet….herlig stor kjøkkenøy:)


Kjøkken av typen Kvik Mano er det som er valgt brukt på dette kjøkkenet. Bildet over og under denne teksten er klippet ut fra Kvik’s katalog for 2012

Lek med løsninger i ROOMSKETCHER kan føre til så mangt og jeg er overbevist om at sluttresultatet vil bli noe de i skråningen blir veldig fornøyd med:)

Trenger DU hjelp med noe så er det bare å ta kontakt:
KONTAKTSKJEMA

7 thoughts on “Kjøkken – I skråningen

 1. Spennende med enda et husbyggeprosjekt;). Blir spennende å følge med;). Skal prøve å ikke la det påvirke meg til å gjøre hasteendringer i vårt prosjekt;)).

  Håper dagen i dag går greit, tross alt…:).
  Klem fra meg

 2. Hei! Flott løsning! Hvordan får man valgt mano fronter på kjøkkenet i roomsketcher? Har lyst på samme kjøkken selv, og tegner i roomsketcher for å planlegge vårt hus.

  • Hei :) Roomsketcher har bare glatte fronter som valg i utvalget av kjøkkenmoduler men det er mulig å endre farge og matriale (maling/treverk). Det samme gjelder med benkeplatene. Når du står i «møbel-modus» i Roomsketcher, så kan farge på fronter og benkeplater velges via «egenskaper».

   Roomsketcher er forøvrig genialt å benytte når en planlegger hus :) Lykke til videre med planleggingen :)

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s