Game room skilt fra Inreda

I nærheten av dette er litt som det blir på guttungens «game room». Kaller det spill-rom siden han har et annet rom med seng og garderobeskap. Soverommet før og etter. Spill-rommet blir et rom hvor lekser gjøres, printer har plass på pulten og pc. God plass til å ha kompis på besøk…..og kompiser har ofte egen laptop med. Kjekt med god plass på lang pult. Med allergi- og pollenproblematikk er det enklere når seng (soverom) kan være unna oppholdsområde. Bedre kontroll og  soverommet får være «ren» sone.


Game room kommer til å bli brukt masse. Dette er også plassen hvor vi alle kommer til å printe ut ting vi trenger siden han har så god plass på den pulten til å ha printeren stående;)

Ta en rundtur i hele rommet ved å gå inn på denne linken:
Roomsketcher 3D walkthrough

Tegn selv og prøv ut Roomsketcher (det er gratis:)


Underveisbilde. Døra var fra før trukket inn i rommet for å gi plass til dør inn til badet direkte fra gangen. Den gamle døra til badet er den som synes ved vinduet. Siden døra er trukket inn i rommet blir det en skikkelig støvsamler av hylle over døra. Den har jeg bestemt at skal tettes igjen og vi monterer en skapdør slik at det kan benyttes som «støvfri» lagringsplass. Gubben har fått en skapdør som han skal få trylle på plass;)


Tapeten Branch fra Ferm Living på veggen og skapet har fått plass midt på langveggen i rommet. Det er også mulig å bytte plass på skap og tv. Tror det blir et praktisk rom for guttungen.

Bildene er kopiert fra Roomsketcher


Grå vegg blir egentlig veldig kjedelig i forhold til tapet på veggen….
Den hvite hyllen er identisk med en hylle som skal gjenbrukes på rommet. Sacco-sekker som kan trekkes ut på gulvet når spillkonsoll er i bruk kan ha plass i hjørnet når de ikke er i bruk.

Flere bilder ligger i prosjektgalleriet på Roomsketcher: Galleri  (bla ved hjelp av pilene nederst til høyre i galleriet)

Reklamer