Mer planlegging av bad i huset til Line og familien. Lines blogg. Badet til «gutta» i 1. etg. må planlegges mer på selv om det er planlagt  litt før på dette: Bad i 1 etg.

Skilt «Bath» fra :   Mixinhome

Badet er i 1. etg. av huset og her må det hensyntas byggeregler. Slik som badet er tegnet nå så er det snusirkel på 150 cm i diameter både foran wc og mellom badekar og baderomsinnredning.


3 små gutter i familien og dette badet blir i hovedsak «guttas» bad. Krakk for å nå opp for å gjøre tannpussen blir nok nødvendig en stund:)

Flere bilder kan dere se direkte her: PLANNER ROOMSKETCHER GUTTAS BAD

Flisvalget på dette badet er ønsket grått på gulvet og litt store hvite flis på veggen…..dette på bildet er det nærmeste jeg kommer.

Badeand fra TING

Nøytrale farger på flis gir mulighet til hvilken som helst farge på håndklær og tilbehør.


Badekaret har jeg bygget inn i dette forslaget samt at det er laget en liten «søyle» bak wc. «søylen» er med på å styre unna evnt. frostproblematikk på rør i yttervegg til wc. Trykknapp monteres ca 110 cm opp på «søyle» under vindu. Grei hylle på toppen som kan utnyttes. En kan også lage nisje i «søyle» til f.eks dokost.

Badekar kan også være frittstående. Veggskap på veggen over badekaret for å kunne lagre unna litt men høyden tatt i betraktning så blir skapene helt utilgjengelige for barn. Vanskelig å få plass til høyskap pga av badekaret. Skapplass er ett av ønskene for badet…..men det er også ønsket badekar, dobbel vask og dusj. Baderomsinnredning kan krympes og det samme kan dusjkabinettet. På den måten få plass til et smalt høyskap mellom dusj og baderomsinnredning.

Noen andre som ser mulighet for plassering av mer skap??…….samtidig som byggeregler skal overholdes……..

Inspirasjonsbilde fra Housemaintain

Dusjhjørne Nevada fra Inr er benyttet på tegning


Baderomsinnredning brukt i Roomsketcher fra Svedbergs type Indigo God lagringsplass i skuffene.


Badet har dør ut mot gang og skyvedør til vaskerom (mellom dusjhjørne og badekar). Speilskap med plass til ting og tang.

DESIGN DITT EGET BAD I ROOMSKETCHER……og husk å LIKE Roomsketcher på Facebook;)


Skilt fra Adasigncraft

Reklamer