Er dette DRØMMEBADET tegnet i ROOMSKETCHER?…..Nytt forslag på bad i 2. etg.  i det nye huset til Line og familien. Bloggen til Line.

Det er ønske om marmorlignende fliser på gulvet og store hvite avlange fliser på veggene….og flisene jeg har brukt i forslaget er det nærmeste jeg kommer ut fra det jeg har å velge i.

Bilde fra Nettflis flistype Botticino silver marmor 20 cm x 20 cm. Flisvalg i litt mer denne retningen er tenkt på gulvet.

Halvveggen inn til dusjen er laget ekstra bred for å romme nisjer og grunne skap. Nisjer fra begge sider. WC burde optimalt sett vært hengt på vegg inn mot soverom men  da må halvveggen krympes litt i bredde og flyttes litt på sånn at dusjen blir litt mindre romslig. Alternativt droppe halvvegg og ha et vanlig dusjhjørne med glassdører. Husk også at WC har forskjellige lengder. Bildene gjør at det ihvertfall kan tenkes litt nærmere på hva som kan være aktuelt eller ikke av løsning. Huset har inngang og bad i 1. etg. så akkurat dette badet i 2. etg. MÅ ikke ha 150 cm diameter snuplass for rullestol foran WC etc.

Romslig dusjnisje og en kan vurdere om en ønsker glass skyvedører i front på nisjen eller ikke.

Denne løsningen er også temmelig identisk med det som er foreslått av arkitekten. Det er også denne jeg selv liker best. Halvveggen kan en «leke» litt med videre med tanke på å få utnyttet litt ekstra eller krympe den for å plassere wc på vegg mot soverom. Grunne skap til lagring i halvveggen er ganske så kjekt. Forøvrig er det rikelig med skuffer i selve baderomsinnredningen.

Innspill fra meg gjør at de som skal ha dette badet blir litt mer sikker på hvordan de vil plassere ting….best sånn eller sånn…..Enkelt å se på bilder pluss at det gjør at de tenker litt videre selv.

De andre forslagene kan dere se her: Del 1  og del 2

Laget ett siste utkast men med en helt annen vri bare for å ha prøvd det:

Halvvegg bygget i annen retning. WC hengt på vegg mot soverom. Baderomsinnredning på halvvegg og med dusj på motsatt side.

Ikke glem at det går an å LIKE Roomsketcher på Facebook. LIKE ROOMSKETCHER

I neste runde blir det badet i 1. etg. som planlegges litt videre:)

Reklamer